Fără ipocrizie, ”S-o dăm pe față”

Organizația Tineri pentru Tineri, în parteneriat cu Asociația Culturală „Hai în Sat”, a demarat campania ”S-o dăm pe față!”.

Bărbații sunt încurajați să se schimbe și să-și schimbe comportamentul. Schimbarea poate aduce o relație mai armonioasă cu fetele și femeile din viața lor, în diverse roluri și situații de zi cu zi.

Campania este făcută cu umor. Și tocmai acest umor le dă bărbaților șansa și le explică faptul că-și pot schimba mentalitățile dar le por schimba și pe ale altora.

Campania se desfășoară în perioada 13–31 mai în București și Cluj-Napoca.

Proiectul vrea să schimbe mentalități prin spectacole de stand-up comedy. Subiectele au greutate și sunt destul de greu înțelese, nu doar de bărbați.

Vorbim despre comunicarea în sexualitate, echitatea de gen, stereotipuri și mituri din sexualitate.

Directorul organizației, Adina Manea, spune că „adulții fac glume cu tentă sexuală doar cu prietenii, dar când ajung acasă nu se mai întâmplă asta. De aceea, primul mesaj pe care l-am construit a fost: fără ipocrizie. În jurul acestui mesaj s-a construit întreaga campanie.”

De multe ori, când încercăm să vorbim despre astfel de probleme, nu prea știm cum să o facem.

Adina Manea mai spune că trebuie să realizăm că ”așa am apărut pe lume, ca rezultat al unui act sexual reușit între părinții noștri. Este foarte important să începem să vorbim despre asta și unul și celălalt și să ne descoperim nevoile”.

Grupul țintă al acestei campanii sunt bărbații. Ei stau cel mai mult timp pe youtube în căutare de divertisment, lucruri amuzante…

Despre campania ”S-o dăm pe față!”, ne-a vorbit astăzi Adina Manea, directorul Organizației „Tineri pentru Tineri”, invitata lui Răzvan Ursuleanu, în emisiunea În Comunitate.

Vezi aici arhiva emisiunii În Comunitate!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.