Restricții de trafic în Capitală!

În perioada 02-04 august 2019, între orele 20:30-22:30, se va desfășura evenimentul cultural “Simfonia Apei” în Piața Unirii – Fântâni Unirii.

Astfel, se va restricționa traficul rutier pe Bd. Unirii, segmentul cuprins între Bd. Dimitrie Cantemir și Splaiul Independenței (zona fântâni).

Rute ocolitoare:

  • Spl. Independenței – Piața Unirii – Bd. Corneliu Coposu;
  • Bd. Regina Maria – Piața Unirii – Spl. Unirii;
  • Bd. Dimitrie Cantemir – Pasaj Unirii – Piața Universității.

Tot în aceleași zile va avea loc “Festivalul Strada Armenească”. Astfel, în perioada 02 august, orele 06:00 – 04 august, orele 23:00, se va restricționa traficul rutier pe Str. Armenească, între Bd. Carol și Str. Arcului, traficul fiind deviat prin Str. Spătarului și Str. Arcului. Totodată, se va restricționa traficul rutier și pe Str. Rafael Sanzio, între Str. Armenească și Str. Spătarului.

Se va permite accesul riveranilor pe Str. Rafael Sanzio și pe Str. Armenească, între Str. Rafael Sanzio și Str. Arcului.

În zilele de 02 și 09 august se va organiza evenimentul “Dirijorul Tăcerilor”, desfășurat astfel:

  • 02 august, între orele 08:00-13:00, se va restricționa traficul rutier pe Str. Pictor Arthur Verona, segmentul cuprins între Biserica Anglicană București și Str. Jean Louis Calderon, fără a afecta traficul din intersecție;
  • 09 august, între orele 22:00-23:00, se va restricționa traficul rutier, la cererea organizatorului, pentru intervale de timp de câteva minute, în intersecția Str. Căpitan Gheorghe Demetriade și Emil Pangratti.

Pe 04 august se va organiza o adunare publică având ca temă – “Marș și un Moment Omagial cu scopul aniversării a 100 de ani de când armata română a eliberat orașul Budapesta”, desfășurată astfel:

  • între orele 17:00-17:30, adunarea participanților pe trotuar în exteriorul parcului Regele Mihai I, intrarea Charles de Gaulle;
  • între orele 17:30-17:45, deplasarea participanților pe banda I de circulație, de pe Bd. Constantin Prezan, sensul către Arcul de Triumf;
  • între orele 17:45-18:30, slujbă religioasă, scurte alocuțiuni și depuneri de coroane de flori la Arcul de Triumf;
  • între orele 18:30-19:00, deplasarea participanților pe banda IV de circulație, de pe Șos. Kiseleff, sensul către Piața Victoriei;
  • între orele 19:00-20:00, adunarea participanților și alocuțiuni, în prelungirea parcului Kiseleff, delimitat de triunghiul format din Bd. Aviatorilor, Șos. Kiseleff, respectiv breteaua de viraj stânga destinată vehiculelor STB.

Începând cu data de 05 august vor fi demarate lucrările pentru construirea Stadionului Național Arcul de Triumf, în București, Bd. Mărăști nr.18-20, sector 1.

Astfel, va fi restricționat traficul auto pe breteaua destinată virajului la dreapta de pe Str. Alexandru Constantinescu pe Bd. Mărăști, cu asigurarea în permanență a unui culoar pietonal protejat cu lățimea de min. 1,00 m;

Lucrarea nu va afecta benzile de circulație existente pe Str. Alexandru Constantinescu și Bd. Mărăști.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.