Ciupi (Mandinga): ”Piesele Mandinga sunt apreciate de oameni cu Grammy!”

Chiar dacă nu în formulă completă, veselia, dinamismul și voia bună nu au lipsit din studioul matinalului, întrucât Mandinga asta aduce. Marius și Alex i-au invitat în #BeFM #DeDimineata să povestească despre noul single și despre ce planuri au.

”Nina sincera”, noul single, „vorbește despre un bărbat care este topit după o femeie, dar ea rămâne indiferentă. Mie, de exemplu, dacă nu îmi place un bărbat, daca nu mă cucerește din prima, nu mai există a doua șansă!”, explică Barbara.

Dacă vrei să afli cum s-au cunoscut cu cei de la casa de producție, ce aleg ei între bani și bucuria de a trăi, ce origini are Barbara, vezi VIDEO!

Barbara se consideră aproape româncă. „După aproape 4 ani aici, așa mă consider. Eu nu mai plec de aici.” Nino spune: ”Eu sunt deja de-ai voștri. Sunt de 11 ani aici!”.

Mandinga se pregătește de o plecare în Columbia, in ianuarie. ”Vom merge cu treabă”, punctează Ciupi. Iar atunci când vine vorba de astfel de destinații, el povestește: ”Când am mers în Cuba, am rămas uimit. Este vorba despre o energie. Nu contează ce se întâmplă în țara lor, au aceeași bucurie pentru ziua respectivă. Mergem în Columbia să promovăm piesele. Și, deși Nino este modest, piesele Mandinga sunt apreciate de oameni cu Grammy!”

Vezi aici arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București!”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.