Silviu Sanda (solist trupa STEMA): „Poți să vorbești despre orice, important este modul în care o faci!”

Silviu Sanda s-a alăturat matinalilor Marius și Alex în #BeFm #DeDimineata, aducându-le noul clip al celui mai recent single al Trupei Stema, „Prizonier”.

Silviu le-a mărturist celor doi că a venit plin de „Entuziasm, fericire și oboseală. Am terminat videoclpiul piesei Prizonier. Este realizat cu o echipă de producție care s-a relocat la Întorsura Buzăului. O parte din videoclip este filmată acolo, alta în București, cu diverși oameni celebri: un sculptor, un pictor și tâmplar.”  

Solistul Stema spune că „Prizonier” este opusul piesei „Săgeata”. „Aici este vorba despre oamenii care nu au avut șansa, curajul să își urmeze iealurile și visurile.”

Spre deosebire de mesajul piesei, visul trupei Stema a mers și nu se oprește aici. „Avem multe piese în facere, altele fiind terminate. Urmează și al doilea album. Mă gândesc deja la un nou videoclip”, punctează solistul trupei.

Dacă vrei să afli ce trupe și-au pus amprenta asupra carierei sale muzicale, cum l-a influențat stilul IDM (Intelligence Dance Music), de ce nu a prins încercarea lui de a cânta electro-rock, vezi VIDEO

„Toate schimbările pe care le-am făcut au avut la bază dragostea pentru muzică. Acum m-am întors la un sunet foarte organic, analogic. Acum cântăm doar cu instrumente și cu sunete analogice, sunete de genul anilor `70.” Silviu Sanda a concluzionat cu un mesaj care este valabil atât în muzică, cât și în viața cotidiană: „Poți să vorbești despre orice, important este modul în care o faci!”

Vezi aici arhiva emisiunii ”BeFM de Dimineata!”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.