Robin (Robin and the Backstabbers): „Acum, de fapt, ne îmbarcăm pe vaporul care ne duce la Sulina”

Andrei Proca, cunoscut ca și Robin, liderul trupei Robin and the Backstabbers, a dat un ”Neața!” bucureștean cu un album nou adus tocmai de la Vladivostok. Detalii au aflat Marius și Alex, matinalii #BeFm #DeDimineata.

Recent aniversat, Robin povestește: ”Cadou de ziua mea am primit două săptămâni de reclamă pe magazinul Cocor. Dar, mai important este că avem un nou album de lansat, pe 30 noiembrie, la Arenele Romane. Este volumul 2, ajungerea pe malul mării. Acum, de fapt, ne îmbarcăm pe vaporul care ne duce la Sulina. Există o serie lungă de concerte. Începem cu București si până la jumătatea lui februarie vom fi în turneu.”

Dacă vrei să afli care sunt orașele unde concertează, de unde s-a inspirat pentru piesa ”Mecanică fină”, de unde i-a venit lui Robin ideea cu pălăria, cum s-a născut trupa și ce fac anual, vezi VIDEO!

Robim a adus și o informație in premieră: ”Toată noaptea am stat și am montat. Am montat videoclipul pentru cântecul Mecanică fină. L-am urcat pe YouTube. Îmi place atât de mult ce a ieșit!”

Despre Vladivostok 2, trupa spune că vine de la capătul orașului, de la capătul oceanului, de la marginea pământului. Noul cântec marca Robin and the Backstabbers are și un videoclip meșterit de Barna Nemethi. Vladivostok 2 aduce cu el zvonul noului album – Bacovia Overdrive vol. III Vladivostok – ce va fi lansat pe 30 noiembrie la Arenele Romane din București.

Robin spune că o parte din melodiile acestui album au luat naștere în liniștea de toamnă a unei case ascunse într-o pădure de pe marginea unui lac. Pentru a ajuta la protejarea ei, Robin and the Backstabbers vor redirecționa 2% din valoarea biletelor vândute la concertul de lansare de pe 30 noiembrie de la Arenele Romane către campaniile pentru protejarea pădurilor ale Greenpeace Romania si WWF Romania.

Vezi aici arhiva emisiunii ”BeFM de Dimineata!”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.