Primăria Capitalei cumpără 100 de apartamente destinate personalului medical

Foto: Adriana Baciu

Alți 100 de medici se vor muta în casă nouă. Primăria Capitalei cumpără 100 de apartamente pentru personalul medical care lucrează în spitalele bucureștene.

Compania Municipală Imobiliara București (CMIB) a lansat o licitație publică.

În cadrul licitației se urmărește achiziționarea a 100 de apartamente de două și trei camere, confort 1, amplasate în sectoarele 2 și 3 ale Municipiului București, în apropierea unor unități medicale administrate de Primăria Capitalei, prin ASSMB.

Valoarea totală a proiectului este estimată la 38.800.000 lei (fără TVA), iar prețul de vânzare solicitat pe metrul pătrat util nu trebuie să depășească 6.192 lei/mp (fără TVA).

Cei care vor să participe la licitație trebuie să depună oferte până cel târziu pe 16 decembrie 2019. Printre condițiile de participare se numără și cea care stabilește că orice dezvoltator imobiliar care dorește să se înscrie trebuie să prezinte ofertă pentru cel puțin 40 de locuințe în același imobil.

Până în prezent, au fost cumpărate 177 de apartamente – locuinţe de serviciu, cu 3, 2 sau 1 cameră, 64 de persoane fiind deja mutate în aceste locuinţe.

În curând, Primăria Capitalei va lansa licitaţia pentru achiziţia altor 323 de apartamente.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.