Protestul ligheanelor în fața Primăriei Capitalei!

Sursa foto: Mircea Apostolescu

Circa 20 de persoane s-au adunat în fața sediului Primăriei Municipiului București pentru o protesta împotriva lipsei căldurii și apei calde din apartamentele racordate la rețeaua de termoficare bucureșteană.

Unii dintre protestatari spun că, de 30 de ani, nici unul dintre primarii Capitalei nu a făcut nimic pentru modernizarea rețelei de termoficare, care are durata de viață depășită de 25 de ani.

Sursa foto: Mircea Apostolescu

Lipsa de apetență privind modernizarea rețelei de termoficare s-ar fi datorat faptului că, dacă ar fi schimbat țevile, Primăria Capitalei ar fi rămas fără bani pentru festivaluri și alte cheltuieli inutile, precum și faptului că ar fi trebuit executate săpături care ar fi deranjat traficul.

Alții spun că Municipalitatea aruncă vina asupra RADET, dar, de fapt, responsabilitatea asigurării continuității și calității serviciului public de alimentare cu energie termică revine Primăriei Capitalei.

Un alt protestatar spune că este împotriva Gabrielei Firea deoarece locuiește în Județul Ilfov și nu are apă caldă și căldură.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.