Adelina Pestrițu: ”Oamenii îmi arată că ceea ce fac este bine și sunt pe drumul cel bun”

Adelina Pestrițu, “Best Romanian Pop Culture Influencer 2019”, a fost invitata matinalilor Marius și Alex la #BeFM #DeDimineata, povestind despre ce înseamnă a fi influencer, cum a ajuns la peste 3 milioane de fani în Social Media și cum a fost la Gala de la Los Angeles. Premiul obținut de Adelina Pestrițu i-a fost acordat în cadrul galei E! People’s Choice Awards.

„Sunt oameni care nu au înțeles cu ce se ocupă un influencer. Și e OK să le explic. E un trend nou în ceea ce ne privește ca țară. În America e implementat de mult timp și oamenii au un loc de cinste pe harta job-urilor. Dacă ești influencer în America o duci bine și ești respectat. Munca din spate e mai multă decât am putea noi să expunem pe rețelele de socializare, ca oamenii să înțeleagă. Nu există concedii, nu ai masă la care să stai relaxat. Te gândești mereu ce să le oferi. Am o comunitate de peste 3 milioane de oameni adunat – FaceBook și Instagram. Sunt oameni care au venit ca să le prezinți puțin și din viața ta personală. Vor să vadă care e stilul tău de viață, ce cărți citești, cum pregătești o cină pentru soțul tău. Vor să te cunoască altfel de cum te pot vedea la televizor”, spune Adelina Pestrițu.

Dacă vrei să afli ce animal de companie neobișnuit a avut Adelina, ce informație utilă a aflat de la realizatorii de Matinal, ce vor oamenii să afle de la influencer-ul Adelina Pestrițu, câte mesaje primește la postări, ce ar face dacă nu ar mai fi influencer, cum a fost la Gala de la L.A., vezi VIDEO!

”Oamenii îmi arată că ceea ce fac este bine și sunt pe drumul cel bun. Când mi-am creat contul de Instagram eram în ședință la un post TV la care lucram și vorbeam cu o prietenă despre ce se poartă iar ea mi-a zis de Instagram. Chiar o să vreau odată să caut prima poză pe care am postat-o. Era o poză banală și când am văzut cum crește numărul de urmăritori instant m-a captat din prima clipă. Și am zis: îmi place platforma asta, trebuie să o dezvolt. Nu a fost ceva premeditat. M-am lăsat purtată de val și m-am trezit într-o zi că am făcut 1 milion pe Instagram. E fascinant să ajuți oamenii să te cunoască cu adevărat, așa cum ești tu. Iată că această platformă îți oferă această oprtunitate”, explică Adelina.

Despre experiența de la Gală, ea povestește: ”Kim Kardashian e foarte prietenoasă, e umană. Când întâlnești o astfel de persoană, faci o comparație între ce vezi la TV și realitate. Iar fetele din familia asta sunt mult mai frumoase în realitate. Impresia a fost una foarte bună. La acest eveniment m-am simțit ca acasă. Nu îndrăzneam să visez că voi călca pe acel covor roșu și nu îmi imaginam să am în mână un premiu atât de mare. Cumva, am avut ocazia să văd și detalii tehnice.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.