Gabriela Firea: Spitalul Metropolitan va costa 400 de milioane, nu 1 miliard!

Sursa foto: Primaria Municipiului Bucuresti

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a declarat în fața consilierilor municipali că Spitalul Metropolitan, în sine, va costa 400 de milioane de euro.

Dar, pentru ca această investiție să fie situată într-o zonă accesibilă, atât pentru cei care vor dori să ajungă cu mașinile personale, cât și pentru cei care vor accesa zona cu transportul public, atât pentru pacienți și aparținătorii acestora, cât și pentru personalul medical și auxiliar ce va deservi spitalul, sunt necesare mari investiții în infrastructură.

Astfel, vor fi construite pasaje peste calea ferată la Andronache și Petricani, va fi lărgit Bulevardul Dimitrie Pompeiu. De asemenea va fi construită o nouă arteră de circulație, Strada Spitalului, care va avea și linie de tramvai, a explicat edilul șef al Capitalei.

Toate aceste investiții conexe dar de o importanță deosebită pentru integrarea Spitalului Metropolitan București în zona de nord a Capitalei vor costa 1 miliard de euro, a spus Gabriela Firea în deschiderea ședinței Consiliului General al Municipiului București.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.