VIDEO: Alina Dincă – „Am scris acest colind cu gândul la tatăl meu”

Sursa Foto: Roxana Drăgan

Alina Dincă a deschis ușa Matinalului ca să îl colinde pe Marius Stoica.

Cu un colind proaspăt scos din studio, „Seara de Crăciun”, Alina a lăsat pentru dimineața aceasta repetițiile cu concurenții de la Vocea României, fiind vocal coaching în echipa lui Smiley, ca să ureze BeFM De Dimineață.

„Sunt foarte entuziasmată pentru că m-ați chemat. Mâine avem finala de Vocea României. Ca în fiecare an, e o perioadă agitată. Sunt multe emoții, sunt mulți oameni care pun presiune pe concurenți. Îmi place extraordinar de mult ceea ce fac. Inspir oamenii. E minunat când vezi că oamenii îți ascultă sfaturile. Nu toți, dar foarte mulți dintre ei. Aceștia știu de ce au ajuns acolo și unde vor să meargă mai departe”, spune Alina Dincă.

Dacă vrei să afli cum este perioada aceasta pentru Alina, în ce trupă cântă și unde au văzut-o ascultătorii BeFM, ce pregătește artista, vezi VIDEO.

„Vreau ca de sărbători să realizăm că trebuie să ajungem la ai noștri. Am scris acest colind cu gândul la tatăl meu care nu mai este. Vreau să transmit tuturor că trebuie să îi prețuim pe ai noștri!”, conchide ea.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.