Programul mijloacelor de transport în comun de sărbători!

Sursa foto: Olga Stancu/arhiva

Mijloacele de transport în comun vor circula pe 25 și 26 decembrie după programul unei zile de duminică, anunță STB.

Pe de altă parte, pentru accesul publicului în siguranță la „Târgul de Crăciun”, autobuzele care funcționează în zona Piața Constituției vor circula pe trasee modificate.
Se va întampla între orele 17:00 și 24:00.

Astfel, linia de autobuz 136 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „CET Vest Militari” și intersecția Calea 13 Septembrie/Bd. Libertății, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Bd. Libertății, cu întoarcere în rondul Regina Maria.

Linia de autobuz 361 va funcționa în pe traseul de bază între terminalul „Complex Comercial Băneasa” și intersecția Calea Victoriei/ Str. Națiunile Unite/ Splaiul Independenței, apoi pe un traseu modificat pe Splaiul Independenței, până la Piața Unirii.

Pe sensul spre terminalul „Piața Unirii”, linia expres 784 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Aeroport Henri Coandă” și intersecția Calea 13 Septembrie/ Bd. Libertății, apoi pe un traseu modificat pe Bd. Libertății, Bd. Regina Maria, Piața Unirii. Pe celălalt sens, traseul nu se modifică.

Linia de noapte N121 va funcționa pe traseul de bază între terminalul „Zețari” și Piața Arsenalului (Calea 13 Septembrie/ Str. Izvor), apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri, pe Str. Izvor, Bd. Națiunile Unite, Splaiul Independenței, până la Piața Unirii.

Și metroul va circula pe 25, 26, 27, 28 și 29 decembrie după un program de weekend.
Pe 23, 24, 30, 31 decembrie, precum și pe 3, 4 ianuarie 2020, trenurile vor circula pe Magistrala 1 (Republica- Dristor 2) și Magistrala 3 (Anghel Saligny – Preciziei) la un interval de 7 minute, pe Magistrala 2 (Berceni- Pipera) la un interval de 4 minute, iar pe Magistrala 4 (Gara de Nord 2 – Parc Bazilescu) la un interval de aproximativ 11 minute.

Ca în fiecare an, Metrorex este la dispoziția calatorilor săi și în noaptea de 31 decembrie/1 ianuarie, astfel că trenurile de metrou vor circula între orele 00:00 – 1:00 la un interval de 10 minute, iar de la ora 1:00 pâna la ora 5:00 la un interval de 20 minute.
Metrorex va introduce trenuri suplimentare în functie de fluxul de călători.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.