UPDATE: O nouă zi aglomerată pe Valea Prahovei

Foto: Olga Stancu

UPDATE 13:30 – Se circulă în condiții de aglomerație pe DN 1 Ploiești – Brașov, pe zona de urcare către stațiunile montane. Astfel, pe segmentul de drum cuprins între kilometrii 96+300 de metri și 108, între localitățile Cornu și Comarnic, județul Prahova, se circulă în coloană. Pe același sens de mers, între stațiunile Sinaia (kilometrul 120+500 de metri) și Bușteni (kilometrul 131), valorile de trafic sunt, de asemenea, ridicate.

Foto: Olga Stancu

Tot pe DN1, însă pe sensul către Capitală, se circulă în coloană de la limita cu județul Brașov, până în zona centrală a stațiunii Bușteni.

Polițiștii acționează în teren pentru fluidizarea traficului.

Pentru evitarea traficului aglomerat, a fost instituit dispozitiv de dirijare pe Valea Prahovei, șoferii putând opta și pentru rute ocolitoare, respectiv DN 1A Săcele – Ploiești.
————————————-

Valorile de trafic au început să crească pe DN 1 Ploiești – Brașov, pe raza localității Comarnic, județul Prahova.
Se circulă în coloană pe sensul de urcare spre Brașov, între kilometrii 101 – 107, precum și în zona centurii Sinaia, pe tronsonul kilometric 123 + 500 de metri – 125 + 800 de metri, și, de asemenea, în același sens de deplasare, între kilometrii 128 și 131, pe raza stațiunii Bușteni.
Se circulă în condiții de aglomerație și pe tronsonul kilometric 92+600 de metri – 95+600 de metri, pe sensul către Brașov al DN 1, pe raza localității Cornu.
Există, însă, mai multe rute ocolitoare.
În primul rând DN1 A Ploieşti – Cheia – Săcele, fără probleme la partea carosabilă, dar cu un traseu mai lung şi cu serpentine mai multe.
O altă variantă este DN73 Piteşti – Câmpulung – Braşov, fără restricţii pe tronsonul Bran-Râşnov, unde lucrările de modernizare se reiau la primăvară.
Se mai poate merge şi pe ruta Târgovişte – Câmpulung DN 72 A, dar cu tronsoane mai denivelate.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.