Bucureștiul este un platou de filmare, iar actorul George Piștereanu este unul dintre protagoniști

Actorul George Piștereanu, cunoscut pentru rolurile din filmele „Eu când vreau să fluier, fluier” sau „Vlad”, va fi invitatul lui Răzvan Petre în emisiunea De 10x România de vineri, 10 ianuarie 2020.

În prezent, tânărul actor face parte din distribuția producției de acțiune „The Asset” care se filmează în această perioadă în București. Din distribuție mai fac parte Michael Keaton („Batman”, „Batman Returns”,  „Birdman”), Samuel L Jackson („Goodfellas”, „Django Unchained”, „Pulp Fiction”) și Maggie Q („Designated Survivor”), un film în regia lui Martin Campbell („James Bond Golden Eye”, „Casino Royale”, „Masca lui Zorro”).

Potrivit urban.ro, filmul prezintă povestea a doi asasini plătiți aflați în rivalitate (Maggie Q și Michael Keaton) care sunt nevoiți să lucreze în echipă.

Primele secvențe se filmează în mijlocul Bucureștiului, unde una dintre clădirile vechi a fost transformată într-o librărie londoneză.

Distribuția filmului include la figurație foarte multi tineri actori români, iar în roluri speciale patru actori foarte cunoscuti la noi. Pe lângă George Piștereanu, din distribuție mai face și parte Adrian Titieni („Bacalaureat”, „Umbre”, „Meda sau Partea nu prea fericita a lucrurilor”).

Ediția specială a emisiunii de vineri, De 10 X România, este realizată de studioul București FM și este transmisă în rețeaua Radio România Regional.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.