Pascal Junior și Minelli încep anul 2020 cu piesa „Done”

Un sound nou, o linie melodică ritmată și un instrumental care duce cu gândul la un film de aventură – toate acestea sunt elementele care fac din „Done” o melodie de ascultat pe repeat. Pascal Junior și Minelli se află la prima colaboare muzicală.

„Când exista un vibe bun, cum a fost când m-am văzut cu Pascal la studio, piesa iese repede și colaborarea e super fresh”, a spus Minelli.

„Am încercat o abordare diferită, astfel încât piesa să se potrivească oricărui playlist, oricărui mood sau oricărui vibe, iar Minelli a înțeles perfect direcția în care voiam sa merg”, a povestit Pascal Junior.

Link Youtube: https://youtu.be/8qLJ2x5QRWc

Pascal Junior a obținut recunoașterea internațională prin piesele sale, fiind extrem de apreciat în țări precum Germania, S.U.A, Anglia, Olanda, Australia și Turcia. Este un DJ și un producător cu background muzical în UK, care aduce mereu ceva nou, un sound unic în muzica pe care o compune și pe care o produce.

Minelli a depășit numeroase recorduri cu piesa Mariola, devenind Shazam România #1, weekly radio chart #2, TV chart #2 și a fost auzită de nenumărate ori la cele mai mari radiouri din țară. Melodia a intrat în topul Shazam România încă din prima săptămâna de lansare, ajungând direct pe poziția a cincea. Mai mult, Mariola este unul dintre hit-urile cele mai cerute în cluburile românești, fiind promovată și internațional, prin Sony Germany. Piesa a avut succes în UK, Franța, Bulgara, Cehia, Rusia.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.