Prezentatoarea TV, Iuliana Tudor, vine vineri la De 10 X România

Iuliana Tudor va fi invitata lui Răzvan Petre de la București FM și a Mihaelei Munteanu de la Radio Iași, în ediția specială a emisiunii De 10xRomânia, vineri 17 ianuarie 2020.

Prezentatoarea de televiziune este imaginea-simbol a postului naţional de televiziune. Povestea ei a început pe 16 iunie 1977, iar în anul 1999 a debutat în televiziune. De atunci, realizările Iulianei Tudor au depăşit graniţele ţării, iar notorietatea proiectelor pe care le-a coordonat au recomandat-o pentru superproducţiile: „Teledonurile TVR”, „Festivalurile Cerbul de Aur”, „Mamaia – Folclor”, „Maria Tănase”, precum şi „Gala TVR 50”, „România din suflete”, „Premiile TVR Internaţional” şi „Gala Crucea Roşie”, și nu numai.

Premiile oferite din partea presei pentru Festivalurile de Folclor Mamaia şi Cerbul de Aur au fost completate de premiul Asociaţiei Profesioniştilor de Televiziune pentru producţia de divertisment „O dată-n viaţă”. Distincţiile au continuat, culminând, în 1999, cu titlul de „Femeia anului în Televiziune”.

În toamna anului 2017, Iuliana Tudor a adus un format unic pe piaţa media românească, talent-show-ul de folclor „Vedeta populară”. Interpreţi care visează să devină celebri şi care cântă muzică populară au acum şansa să fie apreciaţi de o ţară întreagă. Prestaţia lor este jurizată de cinci personalităţi care iubesc folclorul: Grigore Leşe, Mircea Dinescu, Niculina Stoican, Cornelia Rednic şi realizatoarea TVR Elise Stan.

Ediția specială a emisiunii De 10x România este realizată de studiourile București FM și Radio Iași și va fi transmisă în toată rețeaua Radio România Regional.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.