Prințul Harry: „Simt o mare tristețe pentru că s-a ajuns la asta”!

Sursa foto: Agerpres/AP Photo/Frank Augstein

Prințul Harry a declarat că a luat decizia de a se retrage din casa regală britanică cu „o mare tristețe”, dar pretinde că de fapt nu a avut de ales, într-o înregistrare video publicată duminică pe contul de Instagram oficial al ducilor de Sussex.

„Decizia pe care am luat-o pentru mine și soția mea nu a fost luată ușor”, ci după „luni de discuții, care au urmat unor ani de provocări”, explică ducele de Sussex într-un discurs susținut în fața invitaților la un dineu caritabil de la Londra.

În discursul său de la dineul caritabil organizat de organizaţia Sentebale, Harry a spus că rezultatul final nu a fost cel pe care și l-a dorit.

„Speranța noastră a fost de a continua să o slujim pe regină, Commonwealth-ul și asociațiile mele militare fără finanțare publică. Din păcate, acest lucru nu a fost posibil. Regatul Unit este casa mea și locul pe care îl iubesc. Asta nu se va schimba niciodată. (…) Simt o mare tristețe pentru că s-a ajuns la asta”, a spus prințul Harry.

„Am acceptat acest lucru știind că nu schimbă cine sunt sau cât sunt de dedicat. Dar sper că asta vă ajută să înţelegeţi la ce s-a ajuns, că mă voi retrage din tot ceea ce am cunoscut vreodată pentru a face un pas înainte spre ceea ce sper că va fi o viaţă mai liniştită”, a mai spus prinţul.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.