Spectacole de teatru în București, 20 ianuarie

Sursa foto: unteatru.ro

Spectacol recomandat de București FM:

”La ţigănci”, un spectacol de succes al perioadei de început al Teatrului Unteatru, o dramatizare după Mircea Eliade, o creație a cuplului de regizori Andreea și Andrei Grosu, pusă în valoare de actorii din distrbuție:  Richard Bovnoczki, Liviu Pintileasa, Mihaela Trofimov, Corina Moise, Florina Gleznea, Cristina Casian și Bogdan Cotleț.

Programul complet al serii:

19:00

”La ţigănci”, o dramatizare după Mircea Eliade, o creație a cuplului de regizori Andreea și Andrei Grosu, pusă în valoare de actorii din distrbuție:  Richard Bovnoczki, Liviu Pintileasa, Mihaela Trofimov, Corina Moise, Florina Gleznea, Cristina Casian și Bogdan Cotleț, la Unteatru.

”Coaste pentru Adam”, spectacol propus de actorul Octavian Strunilă, pe care îl vedeți pe scenă alături de: Leonid Doni, Paul Ipate, Anca Dinu și Oana Strunilă. Reprezentație găzduită de Teatrul de Comedie, Sala Radu Beligan.

19:30

”Visul unei nopţi de vară”, piesa lui Shakesreare, traducerea & regia: Peter Kerek, cu: Irina Antonie, Alina Rotaru, Nicholas Cațianis, George Rotaru, găzduit de Unteatru, la Sala Mică.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.