Cinema şi Muzică, evenimente din Bucureşti de astăzi, 21 ianuarie

CINEMA

* Două proiecţii mai speciale au loc la Cinemateca Eforie:

– de la ora 16:00, la cererea spectatorilor, comedia dramatică muzicală de familie „The Sound of Music / Sunetul muzicii”, adaptare după un musical de Howard Lindsay şi Russel Crouse regizată în 1965 de Robert Wise, cu: Julie Andrews, Christopher Plummer, Eleanor Parker, Richard Haydn, Peggy Wood, Charmian Carr;

– de la ora 18:30, în ciclul Istoria filmului universal în capodopere, drama „Alphaville, une étrange aventure de Lemmy Caution” realizată în 1965 de Jean-Luc Godard, cu: Eddie Constantine, Anna Karina, Akim Tamiroff.

 

MUZICĂ

* La sala mică a Ateneului Român, Stagiunea de marţi seara are în program, de la ora 19:00, recitalul pianistei Kira Frolu, care interpretează: Sonata în do de Joseph Haydn; Studiu op. 25, nr. 12 de Frédéric Chopin; Preludiile „Canope”, „Ce qu’a vue le Vent D’Ouest” şi „Ondine” de Claude Debussy; Alborada del gracioso din „Miroirs” de Maurice Ravel şi Trei piese din Suita „Petrushka” de Igor Stravinski.

* Tot de la ora 19:00, Stagiunea „SalutCULTURA!” debutează în 2020 cu concertul „Pasiune şi Vals”, primul din seria celor 12 anuale lunare susţinute de Bucharest Symphony Orchestra / Orchestra Simfonică Bucureşti la CinemaPRO. Programul serii cuprinde lucrări compuse de Albinoni, Brahms, Ceaikovski, Dvořák, Rossini şi Strauss.

* Duo cult Bad Decisions cântă fast punk, de la ora 21:00, în Control Club.

* Tot de la ora 21:00, Hefe şi Policlinic vă propun în Expirat – Halele Carol un review al lui 2019, cu cele mai bune piese dintre cele pe care încă nu le-aţi auzit, din alternativ şi electronic.

* Adda & Band promit un super show, de la ora 21:15, în Berăria H ce vă va purta prin fiecare capitol al balAddei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.