Debut în forță în Campionatul de Fotbal în Sală Sports Events!

Aseară s-a disputat prima etapă din cadrul Campionatului de Fotbal în Sală Sports Events ediția 2020, etapa în care echipele au arătat o poftă deosebită de joc.

Întrecerea a fost deschisă de duelul dintre Apa Nova și NTT Data. După un început de repriză echilibrat, campionii în exercițiu au reușit să se desprindă până la pauză, intrând la cabine cu un avantaj de 2 goluri, scor 3-1. În repriza a doua au mai înscris 3 goluri fără a mai primi vreunul și astfel încep competiția cu o victorie, scor final 6-1.

În derby-ul serii Genpact a început mai bine jocul, adjudecându-și prima repriză cu scorul de 2-0, însă la reluare Microsoft s-a dovedit mai periculoasă și a reușit să reducă din diferență. Deși speră să egaleze, cei care au mai înscris au fost tot de la Genpact, aceștia reușind să se impună în final cu scorul de 5-1.

Rămâneți conectați online pe București FM pentru a afla cum evoluează echipele corporatiste în meciurile următoarelor etape din cadrul Campionatului de Fotbal în Sală Sports Events!

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.