Spectacol în derby și multe goluri marcate în etapa a 2-a la Fotbal în Sala Sports Events!  

Etapa a 2-a a Campionatului de Fotbal in Sala Sports Events a fost deschisa de derby-ul dintre Apa Nova si Genpact, campioana respectiv vicecampioana ultimei editii.

Dupa un inceput echilibrat cu ocazii de ambele parti, scorul a fost deschis de catre cei de la Genpact, tot ei reusind sa il si majoreze. Pana la finalul primei reprize ambele echipe au mai inscris cate un gol, scorul la pauza fiind astfel 3-1.

La reluare, Apa Nova a fost ceva mai periculoasa si a reusit sa marcheze de doua ori, insa si adversarii au mai punctat o data printr-un sut de la distanta. S-a terminat astfel 4-3 in favoarea celor de la Genpact, insa remarcatul meciului a fost Dragos Mihalache de la Apa Nova, autor al unui hat-trick.

Microsoft a deschis rapid scorul in disputa cu DXC Technology insa adversara sa a reusit sa intoarca scorul pana la pauza.

In repriza a doua s-a mers cap la cap pana spre final cand cei de la Microsoft au reusit sa se desprinda, castigand astfel meciul cu scorul de 5-3.

In ultimul duel al serii, NTT Data a dominat de la un capat la altul jocul cu Radio Romania, obtinand astfel prima victorie din aceasta editie, scor final 6-3 (4-1 la pauza).

Ramaneti conectati online pe Bucuresti FM pentru a afla cum evolueaza echipele corporatiste in meciurile urmatoarelor etape din cadrul Campionatului de Fotbal in Sala Sports Events!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.