Simona Halep este în optimi la Australian Open

Eleva lui Darren Cahill nu a avut un meci uşor aşa cum se aşteptau cei prezenţi pe Rod Laver Arena. Totuşi sportiva noastră nu a avut nici o emoţie în partida cu Yulia Putintseva, chiar dacă a trebuit să muncească mai mult în setul doi pentru a-şi apropia victoria Sportiva noastră a câştigat până la urmă cu 6-1, 6-4, după o oră şi 19 minute.

Primul set a fost practic la dispoziţia Simonei care a încheiat repede conturile cu un sec 6-1 după numai 29 de minute, Putintseva neavând practic nici o reacţie.

În manşa secundă, sportiva din Kazakhstan a pus mai multe probleme numărului trei mondial, dar Simona a ştiut să-şi ridice şi mai mult nivelul de joc atunci când a trebuit şi s-a impus cu 6-4.
Jucătoarea din România şi-a încântat azi fanii prezenţi pe cea mai mare arenă din Melbourne prin loviturile sale în forţă pe colţurile terenului, prin serviciile puternice şi bine plasate la teu şi în exterior şi bineînţeles prin deplasarea în teren, arătând încă o dată că este cea mai rapidă jucătoare din circuitul WTA.

În optimile de dinală ale turneului de Grand Slam de la Australian Open, Simona Halep va juca cu învingătoarea din partida dintre belgianca Elise Mertens şi sportiva din Statele Unite ale Americii, Catherine Cartan Bellis.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.