Spectacolul a continuat și în etapa a 3-a a Campionatului de Fotbal în Sală Sports Events!

Etapa cu numărul 3 din cadrul Campionatului de Fotbal în Sală Sports Events a adus noi dueluri disputate în care au fost înregistrate două victorii ale favoritelor, dar și o mare surpriză.

În primul meci al serii Apa Nova nu a avut nicio problemă în a se impune în duelul cu DXC Technology, câștigând partida clar, cu scorul de 6-0, după două reprize identice în care a înscris câte 3 goluri fără a primi vreunul.

Surpriza serii s-a produs în meciul liderului Genpact care a pierdut neașteptat duelul cu NTT Data. Deși a condus cu 2-0 la pauză și părea că se îndreaptă spre a treia victorie consecutivă, în repriza a doua a avut o cădere inexplicabilă permițându-i adversarei să revină și să se impună pe final cu scorul de 3-2.

Microsoft își adjudecă ultimul duel al serii, scor 7-1 cu Radio România și se alătură celor 3 echipe din fruntea clasamentului care acumulează 6 puncte după primele 3 etape.

Rămâneți conectați online pe București FM pentru a afla cum evoluează echipele corporatiste în meciurile următoarelor etape din cadrul Campionatului de Fotbal în Sală Sports Events!

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.