CSM Bucuresti – Metz, meciul revansei in fata suporterilor!

Antrenorul echipei de handbal feminin CSM Bucuresti, Adrian Vasile spune cã formatia sa are ocazia în partida cu Metz Handball, de duminicã, sã îndrepte imaginea din primul meci disputat în grupele principale ale Ligii Campionilor, când a fost învinsã de Ferencvaros cu scorul de 33-23.

‘Crucial cred cã e un cuvânt foarte greu, dar e un meci foarte important pentru noi, este primul meci al nostru acasã si e o ocazie sã îndreptãm imaginea primului meci din Ungaria. Desi acela face parte din trecut. E un meci dificil, greu, dar nu crucial. Eu vãd totul ca pe o luptã unde pânã în final trebuie sã lupti foarte bine si sã ajungi în situatia pe care ti-o doresti. E o luptã si dacã eram pe un loc mai bun nu ar fi însemnat cã trebuie sã ne relaxãm. Sala Polivalentã cred cã e unul dintre cele mai frumoase locuri din Europa unde poti sã joci, stim cât de onorant este sã joci în sala asta’, a declarat Vasile.

 

 

 

 

Jucãtoarea Itana Grbic a afirmat cã niciuna dintre componentele echipei CSM Bucuresti nu îsi mai doreste sã repete partida din Ungaria cu Ferencvaros, din prima etapã.

Handbalista echipei CSM Bucuresti, Cristina Neagu, a declarat, referitor la partida de duminicã din grupele principale ale Ligii Campionilor, cu Metz Handball, cã îi este clar cã formatia sa nu poate avea o prestatie mai slabã decât în meciul cu Ferencvaros, din prima etapã, când a pierdut cu 33-23.

‘Cu sigurantã va fi altfel decât cu Ferencvaros, din mai multe puncte de vedere. O sã fie foarte greu, este o echipã foarte bunã, cu care am avut meciuri foarte grele. E si o situatie foarte complicatã pentru noi în aceastã grupã, ne dorim sã facem un meci foarte bun si sã câstigãm. Trebuie sã avem în vedere si cã prima grupã a fost foarte grea, grupa principalã este foarte grea, desi, sigur, noi ne-am fãcut-o necâstigând campionatul anul trecut. Sunt echipe care vor sã ajungã în Final Four si se bat pentru trofeul Ligii Campionilor, deci nu am pierdut cu neica nimeni. Noi nu vrem sã pierdem niciun meci, nici în deplasare, însã sunt echipe foarte bune care nu se dau la o parte, vin sã joace handbal si sã câstige’, a declarat Cristina Neagu înaintea antrenamentului de la Sala Polivalentã.

 

 

 

 

 

În clasament, pe primul loc se aflã Metz Handball, cu 8 puncte, urmatã de Team Esbjerg, 6 puncte, Vipers Kristiansand 5 puncte, Rostov pe Don, 5 puncte, FTC-Rail Cargo Hungaria, 3 puncte (-10), CSM Bucuresti, 3 puncte (-13).

Primele patru clasate se calificã în sferturile de finalã.

CSM Bucuresti – Metz se joaca duminica de la ora 15.30 in sala Polivalenta din capitala.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.