Dueluri pe muchie de cutit in ultima etapa a turului Campionatului de Fotbal in Sala Sports Events!

Etapa a 5-a Campionatului de Fotbal in Sala Sports Events si totodata ultima a turului, propune noi dueluri care se anunta a fi pe muchie de cutit.

Runda este deschisa de derby-ul dintre Microsoft si Apa Nova. Cele doua combatante impart sefia clasamentului astfel ca disputa lor se anunta una spectaculoasa, urmand a vedea la lucru in duel direct cele mai bune echipe conform ierarhiei actuale.

Cu moralul ridicat dupa victoria obtinuta la mare lupta in etapa trecuta, DXC Technology cauta o noua victorie care sa o apropie de intrarea in play-off, insa are in fata NTT Data, un adversar incomod cu acelasi obiectiv.

Radio Romania alearga dupa primele puncte din acest campionat pe care spera sa le obtina in partida cu Genpact, insa misiunea sa va fi una foarte dificila intrucat adversarul nu-si mai permite pasi gresiti dupa cele doua infrangeri suferite consecutiv.

Ramaneti conectati online cu Bucuresti FM pentru a afla rezultatele tuturor meciurilor programate in aceasta etapa din cadrul Campionatului de Fotbal in Sala Sports Events!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.