Alexandra Stan lansează videoclipul piesei „Obsesii”

Alexandra Stan a lansat pe canalul său de YouTube videoclipul piesei „Obsesii”, fiind primul proiect lansat anul acesta de către artista.

Dacă publicul a facut obsesii pentru toate melodiile lansate de către Alexandra, cu siguranță poezia vizuală și auditivă numită simplu „Obsesii” va cuceri inimile fanilor de pretutindeni, chiar dacă are versuri în limba română. Spusa în cele mai frumoase metafore, cu versuri scrise de către Alex Pelin, piesa „Obsesii” aduce în prim plan ideea că iubirea poate deveni cea mai grea obsesie.

„Obsesii” a fost compusă de către Vlad Lucan și Alex Pelin, iar vibe-ul general pare să te conducă într-un univers personal, ce mizează pe imagini create de imaginație.
Bogdan Daragiu, regizorul videoclipului, transpune în alb-negru cele mai intense dorințe; imagini ce construiesc un univers magnetic, cu treceri de la lipsă la dorință și, mai apoi, la stare.

Alexandra Stan a cucerit întreaga lume cu hitul „Mr. Saxobeat”, iar anul acesta aniversează 10 ani de activitate muzicală. De-a lungul carierei sale, artista a lansat patru albume (Saxobeats, Unlocked, Alesta, Mami), cu zeci de single-uri de top, a avut colaborări cu artiști ca Daddy Yankee, Havana, Mohombi sau Manuel Riva și a strâns o comunitate online de peste 6,5 milioane de fani. Alexandra este și singura artistă din România a cărei piesa, „Mr Saxobeat”, a fost interpretată de un alt star internațional, Selena Gomez.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.