Cele mai frumoase povești sunt puse în scenă la Opera Comică pentru Copii

Pe 14 și 15 februarie, Opera Comică pentru Copii se transformă într-o adevărată Veneție!

Cei mici vor avea ocazia să descopere frumoasa tradiție a Carnavalului, într-o serie de tururi interactive prin culisele Operei Comice pentru Copii. Personajele din spectacole, cu măști și costume impresionante, îi așteaptă pe micii spectatori cu momente artistice și povești interesante.

Cei dornici să își demonstreze creativitatea sunt așteptați la Atelierele de
Confecționat sau Pictat Măști Venețiene.

Din 15 februarie, publicul este așteptat la spectacolul de balet ,,Albă ca Zăpada”, în regia și coregrafia celebrei balerine Corina Dumitrescu, adaptare după capodopera literară a Fraților Grimm. Albă ca Zăpada, cei șapte pitici ai săi, Prințul și Mama Vitregă vin la Opera Comică pentru Copii să-și spună povestea în pași de dans, pe muzica semnată de compozitorul Cornel Trăilescu.

Cei mici, împreună cu familiile lor, sunt așteptați să se alăture aventurii Albei ca Zăpada în weekendurile 15 – 16 și 22 – 23 februarie, într-una dintre cele 4 reprezentații programate.

Luna martie aduce o nouă premieră în Sala Mare, la Opera Comică pentru Copii. Opera „Cenușăreasa”, compusă de Gioachino Rossini, este adaptată și pusă în scenă de regizorul Cristian Mihăilescu, autorul celor mai de succes spectacole ale Operei Comice pentru Copii.

Publicul este așteptat la avanpremieră, pe 6 martie, de la ora 18:30, iar la premieră pe 7 martie, de la ora 17:00, și 8 martie, de la ora 11:00. Spectacolul are programate încă 4 reprezentații în luna martie .

Biletele pentru toate spectacolele Operei Comice pentru Copii sunt disponibile în rețeaua bilete.ro și la casa de bilete a instituției.

Sursa: Opera Comică pentru Copii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.