Meciuri nebune în ultima etapă a turului Campionatului de Fotbal în Sală Sports Events!

Etapa a 5 – a din cadrul Campionatului de Fotbal în Sală Sports Events a adus noi meciuri nebune, miza în creștere punându-și amprenta asupra determinării cu care au evoluat echipele.

În ultimul derby al turului, Microsoft și Apa Nova Veolia s-au anihilat reciproc la capătul unui meci extrem de disputat. După o primă repriză albă, Microsoft a deschis scorul prin Marius Florea, același jucător având și șansa desprinderii. Nu a reușit să o fructifice însă și cum ocaziile se răzbună, Apa Nova Veolia a reușit egalarea prin Iulian Rotaru.

Finalul a aparținut celor de la Microsoft care au avut și superioritate numerică timp de două minute dar, cu toate acestea, nu au reușit golul victoriei, întrucât Robert Marincescu, portarul celor de la Apa Nova, a făcut adevărate minuni. S-a terminat astfel 1-1 și ambele echipe pornesc returul la egalitate de puncte în fruntea clasamentului.

Surpriza serii a fost reprezentată de victoria clară a celor de la Radio România în disputa cu Genpact. După o primă repriză foarte bună câștigată cu 2-0, Radio România a menținut ritmul ridicat și în actul secund înscriind încă doua goluri, finalul aducând doar golul de onoare al adversarului care a trebuit astfel să se recunoască învins cu scorul de 4-1.

Ultimul duel al serii a fost și el extrem disputat, cei de la NTT Data conducând de două ori, dar văzându-se de fiecare dată egalați. Din fericire pentru ei au reușit însă să puncteze decisiv în ultimul minut de joc când adversarii de la DXC Technology nu au mai avut timp de reacție și astfel au câștigat partida cu 3-2, abordând returul cu șanse reale pentru calificarea în play-off.

Rămâneți conectați online pe București FM pentru a afla cum evoluează echipele corporatiste în meciurile din returul Campionatului de Fotbal în Sală Sports Events!

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.