Campanie de depistare a virusului gripal, la Centrul de Sănătate Multifuncțional „Sfântul Nectarie”!

Aflați în plin sezon de gripă, la Centrul de Sănătate Multifuncțional „Sfântul Nectarie” se desfășoară, în perioada 27.01.2020 – 14.02.2020, o amplă campanie de depistare a virusului gripal la copii.

Astfel, până în prezent, la cabinetul de pediatrie s-au prezentat peste 60 de copii cu diferite manifestări de gripă sau răceală. Campania se adresează cu precădere copiilor cu domiciliul în Sectorul 6, pentru aceștia consultația este gratuită.

Acțiunile de prevenție derulate în anii anteriori s-au dovedit foarte utile, peste 1300 de cetățeni au beneficiat de controale sau servicii medicale gratuite prin intermediul cărora au reușit să fie diagnosticați de timpuriu cu diverse afecțiuni, care au fost tratate complet și nu au generat complicații.

De asemenea, și anul acesta se vor derula acțiuni de conștientizare și promovare a sănătății (spre ex.: osteoporoză – Osteodensitometrie, depistare/tratament Hepatite B și C, testare Papanicolau, glicemie, tiroidă, etc).

Centrul de Sănătate Multifuncțional „Sfântul Nectarie” este situat în Bulevardul Uverturii nr. 81, Sector 6, iar pentru programări și informații suplimentare puteți suna la numerele de telefon: 031.9593/ 0726.150.250.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.