VIDEO: Vlad Ivanov – „Mă atrage foarte tare lumea interioară a unui personaj!”

Sursa foto: Cosmin Boroiu

Unul dintre cei mai talentați actori, omul care în 2013 a jucat în „Snowpiercer”, regizat de Bong Joon Ho, câștigătorul de Oscar cu „Parasite”, Vlad Ivanov a fost invitatul lui Marius și Alex în matinalul BeFM De Dimineață.

Sursa foto: Cosmin Boroiu

„M-am bucurat enorm când am primit vestea. Este un om atât de blând, de calm. La prima întâlnire mi-a zis: ̋Nu vreau să dau niciun câștig cu tine. Am văzut ”4,3,2”. Vreau să vii în Praga să iau prânzul cu tine.̏ La vremea aceea nu era atât de cunoscut ca astăzi. Și țin minte că m-a luat o mașină de la aeroport și m-a dus direct în studio. Pe masă erau sute de schițe. Mi-a zis să îi spun pe nume. Și a rugat asistenta să ne aducă de mâncare. Și am mâncat acolo și dintr-odată raportul a fost direct, plăcut, fenomenal!”, povestește Vlad Ivanov.

Dacă vrei sa afli cum explică actorul diferența dintre regizorii români și cei internaționali, ce spune că este important la un film, ce i se pare esențial pentru un regizor, în câte limbi a jucat, ce amintiri are despre Dem Rădulescu, care sunt proiectele sale, cum a improvizat cu Marius și Alex, vezi VIDEO.

Actorul punctează: „Empatizez foarte tare cu un scenariu foarte bun, care are caractere puternice. Nu mă interesează ponderea personajului în film. Mă atrage foarte tare lumea interioară a unui personaj!”

Despre abilitățile unui actor, Vlad Ivanov spune: „Talentul îl ai sau nu îl ai. După aceea, trebuie să ți-l lucrezi, să te dezvolți. Un actor, și când merge pe stradă, trebuie să absoarbă de la spectacolul străzii absolut tot! Ca actor trebuie să fii onest cu tine însuți. Trebuie să recunoști în fața ta dacă poți să faci acel rol.”

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.