Dueluri decisive în etapa a 9-a a Campionatului de Fotbal în Sală Sports Events!

Penultima etapă a Fazei I a Campionatului de Fotbal în Sală Sports Events aduce 3 dueluri decisive pentru calificarea în play-off-ul competiției, 4 echipe luptându-se încă cu șanse reale pentru ultimul loc care asigură îndeplinirea acestui obiectiv.

Radio România își joacă poate ultima șansă la locul 3 însă va avea o misiune extrem de dificilă, adversară fiindu-i Apa Nova, nimeni alta decât lidera la zi și campiona en-titre. Totuși, prestațiile bune din ultimele dispute îi dau speranțe, astfel că meciul se preconizează a fi unul interesant.

Microsoft speră să continue parcursul fără greșeală din ultimele etape, însă va da piept în această seară cu NTT Data, echipă ce luptă să revină pe locul de play-off pe care l-a pierdut în runda precedentă.

Cel mai echilibrat meci al serii se anunță a fi partida dintre DXC Technology și Genpact. Cele doua echipe sunt despărțite în clasament de doar două puncte și luptă pentru același obiectiv, astfel că ne așteaptă un duel care pe care, învingătoarea urmând a lua o opțiune serioasă pentru calificarea în play-off.

Rămâneți conectați online cu București FM pentru a afla deznodământul tuturor meciurilor programate în această etapă!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.