Se reiau lucrările de asfaltare pe A2!

Arhivă

După mai multe discuții aprinse între reprezentanții Poliției Rutiere, ai DRDP București și antreprenorii ce vor executa lucrările de reparații pe A2 București – Constanța, s-a hotărât ca lucrările să înceapă în data de 17 februarie, atâta timp cât temperaturile sunt pozitive și nu ninge.

Astăzi au fost tăiate la km 11 separatoarele de sens, au început să fie montate indicatoarele rutiere de restricții, iar pe data de 19 februarie, începând cu ora 7:00, circulația se va face pe o singură bandă, atât dus cât și întors.

În perioada 1-3 mai lucrările vor fi întrerupte, iar circulația o să revină la normal.

Lucrările se vor desfășura pe A2 între km 12 – 21 și km 27 – km 36, sensul de mers București – Constanța. Astfel, circulația o să fie deviată pe celălalt sens, unde se va circula pe o singură bandă, viteza maximă admisă fiind de 60 km la oră. De asemenea, va fi închisă și breteaua care duce către Cernica și Bălăceanca.

Se vor freza dalele de beton, se vor repara rosturilor degradate, iar valoarea lucrărilor va fi de peste 40 milioane de lei, bani din bugetul Ministerului Transporturilor.

Această prezentare necesită JavaScript.

Autor: Radu Șofran

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.