Spectacole de teatru în București, 17 februarie

Credit foto: Vlad Lazarescu

Spectacole recomandate de București FM:

”Itinerarii. Într-o zi, lumea se va schimba”, o coproducție teatrală internațională, în regia lui Eugen Jebeleanu,. Din distribuție fac parte Ioana Bugarin, Nicholas Cațianis, Clémence Laboureau, Radouan Leflahi, Ilinca Manolache, Claire Puygrenier, Alex Călin (voce din off și video). Reprezentația este găzduită de Teatrul Buandra.

Și

”La ţigănci”, o dramatizare după Mircea Eliade, o creație a cuplului de regizori Andreea și Andrei Grosu, cu: Richard Bovnoczki, Liviu Pintileasa, Mihaela Trofimov, Corina Moise, Florina Gleznea, Cristina Casian și Bogdan Cotleț, la Unteatru. 

Programul complet al serii:

19:00

”Scrisori de dragoste” de A.R. Gurney, un spectacol de Mircea Cornișteanu cu Cerasela Iosifescu și Claudiu Bleonț, la Teatrelli.

”La ţigănci”, o dramatizare după Mircea Eliade, o creație a cuplului de regizori Andreea și Andrei Grosu, pusă în valoare de actorii din distrbuție:  Richard Bovnoczki, Liviu Pintileasa, Mihaela Trofimov, Corina Moise, Florina Gleznea, Cristina Casian și Bogdan Cotleț, la Unteatru.

”O sută de rochii”, spectacol în regia lui Vlad Rădescu, prezentat de Trupa de teatru ”Birlic” – Fălticeni, la Centrul de Teatru Educațional Replika.

20:00

”Itinerarii. Într-o zi, lumea se va schimba”, o coproducție teatrală internațională, în regia lui Eugen Jebeleanu, după un text și o adaptare de Yann Verburgh. Din distribuție fac parte Ioana Bugarin, Nicholas Cațianis, Clémence Laboureau, Radouan Leflahi, Ilinca Manolache, Claire Puygrenier, Alex Călin (voce din off și video). Reprezentația este găzduită de Teatrul Buandra, la Sala Liviu Ciulei.

”Un bărbat pentru Sara”,  o comedie cu Emilia Popescu, Diana Cavallioti, Constantin Cotimanis, Andi Vasluianu și Andreea Vasile, prezentată la TNB, Sala Studio.

”Gaiţele”, comedia lui Kiriţescu, montată de Gelu Colceag, cu: Maia Morgenstern, Carmen Tănase, Adriana Trandafir, Virginia Rogin, Manuela Hărăbor / Ioana Ancea, Diana Cavallioti, Tudor Aaron Istodor, Gabriel Fătu, Doina Teodoru / Andreea Chirițescu, Cosmina Dobrotă / Mariangela Coldea, Ionuț Ciocia, spectacol găzduit de TNB, la Sala Mare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.