VIDEO: Cleopatra Stratan – „Mă pregătesc să lansez un album”

Autor: Cosmin Boroiu

Cu un single recent lansat, „La ușa mea”, cu noi povești și planuri mari pentru 2020, Cleopatra Stratan a fost invitata matinalilor Marius și Alex la #BeFM De #Dimineață.

„Pregătesc foarte multe piese pentru anul acesta. Noua piesă este un proiect care mie îmi place mult. Atât piesa, cât și videoclipul. Vreau să bată la ușă piese noi, artiști cu care să colaborez. Deja am în plan colaborări, mai ales că fiecare piesă mi se pare mai buna decât anterioara. Acum am cu Eduard Sanda, Florian Rus și cu Di Lit. Aș vrea să scot o piesă cu Delia”, spune Cleopatra.

Dacă vrei să afli cum plănuiește să o convingă pe Delia pentru un featuring, de ce vrea o colaborare cu ea, cu ce alt artist român își dorește să lansez un single, vezi VIDEO.

Cleopatra Stratan are planuri mari pentru 2020: „Mă pregătesc să lansez un album. Îmi imaginez ca lansarea să fie grandioasă. Vreau să fie cu dans, cu decor. Cred că va fi în aer liber – dacă va fi vară sau la Sala Palatului.”

Cleopatra spune că noua piesă, „La ușa mea”, este prima ei piesă pentru care ea a scris versurile.

„Majoritatea pieselor pe care le fac îmi doresc să aibă doar versuri scrise de mine. Le apreciez și pe cele scrise de altcineva, pentru că mă inspir.”

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.