Favoritele se impun în etapa a 9-a la Fotbal în Sală Sports Events!

Etapa a 9-a a Campionatului de Fotbal in Sala Sports Events a fost una dintre putinele runde ale acestei intreceri in care favoritele s-au impus pe linie, nicio surpriza nefiind consemnata aseara.

Mai mult decat atat, aceasta etapa a clarificat si ocupanta ultimului loc de play-off, Genpact fiind in cele din urma echipa care a prins locul 3 datorita victoriei la scor obtinuta in fata celor de la DXC Technology (6-1 pauza, 9-1 final) si pasilor gresiti facuti de adversarii directi.

De cealalta parte, lupta la varf continua cap la cap, Apa Nova si Microsoft obtinand noi victorii care ii pastreaza la egalitate de puncte in clasament. Primii s-au impus cu 4-2 la in fata celor de la Radio Romania, in timp ce cei din urma au castigat cu 7-3 partida cu NTT Data.

Ar mai fi de consemnat in urma acestei etape si hat-trick-ul lui Marius Florea, echipierul celor de la Microsoft care confirma forma foarte buna in care se afla, acesta conducand clasamentul golgheterilor acolo unde duce o lupta stransa cu  Dragos Mihalache de la Apa Nova si Robert Flesariu de la Genpact, acesta din urma inscriind 4 goluri in aceasta runda.

Ramaneti conectati online pe Bucuresti FM pentru a afla cum evolueaza echipele corporatiste in meciurile din returul Campionatului de Fotbal in Sala Sports Events!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.