Spectacole de teatru în București, 18 februarie

Sursa foto: TES

Spectacole recomandate de București FM:

”În vizită la domnul Green”, spectacol cu Virgil Ogășanu și Tudor Istodor, regizat de Erwin Șimșensohn, la Teatrul Evreiesc de Stat.

Și

”Cui i-e frică de Virginia Woolf?” de Edward Albee, spectacol regizat de Andrei și Andreea Grosu, la Teatrul Naţional Radu Stanca din Sibiu, cu: Ofelia Popii, Marius Turdeanu, Cezara Crețu, Alin Turcu. Reprezentația este găzduită de Teatrul Buandra, la Sala Liviu Ciulei.

Programul complet al serii:

19:00

Zbor deasupra unui cuib de cuci, spectacol în direcția de scenă a lui Victor Ioan Frunză, la Teatrul Metropolis. În distribuție: Alin Florea, Sorin Miron, Voicu Aaniței, Codrin Boldea, Adrian Nicolae, George Costin, Carol Ionescu, Andrei Huţuleac, Andrei Redinciuc, Sorin Flutur.

”Cui i-e frică de Virginia Woolf?” de Edward Albee, regia: Andrei și Andreea Grosu, producție a Teatrului Naţional Radu Stanca din Sibiu. În distribuție: Ofelia Popii, Marius Turdeanu, Cezara Crețu, Alin Turcu. Reprezentația este găzduită de Teatrul Buandra, la Sala Liviu Ciulei.

”În vizită la domnul Green”, spectacol cu Virgil Ogășanu și Tudor Istodor, regizat de Erwin Șimșensohn, la Teatrul Evreiesc de Stat.

”Revizorul” – UNATC, piesa lui Gogol, montată de Slava Sambriș, spectacol prezentat de TNB (la Sala Mică) în parteneriat cu Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București. În rolurile principale Alexandru-Mihai Popa și Matei Arvunescu.

”Privește cerul”, un spectacol de streetdance și teatru dans, creat de Bogdan Bolohan, la Teatrelli. În distribuție: de Bogdan Bolohan, Cristina Diatcu, Cristian Dragoș Roșu, Laurențiu Ioan Ioanovici, Bogdan Zamfir și Bogdan Pleșa.

„Doi și un tulnik”, spectacol cu: Mișa Șerban, Alex Unguru, Alin State, pe textul lui Alex Unguru,prezentat la la Teatrul Dramaturgilor Români, în cadrul proiectului Zilele Artiștilor Independenți.

19:30

”Visul unei nopţi de vară”, piesa lui Shakesreare, traducerea & regia: Peter Kerek, cu: Irina Antonie, Alina Rotaru, Nicholas Cațianis, George Rotaru, spectacol musafir la Unteatru, la Sala Mică.

 20:00

”Leonce și Lena”, spectacol cu: Dana Rogoz, Andrei Seuşan, Lucian Iftime, Ionuț Grama, Bogdan Cotleţ, Eduard Cârlan, în regia lui Eugen Gyemant, la Unteatru.

”Frumos e în septembrie la Veneția”,         după Teodor Mazilu, regia și adaptarea: Mariana Cămărășan, spectacol cu Oana Pellea și Mircea Rusu, la TNB, Sala Mare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.