Lupta continua in ultima etapa din returul Campionatului de Fotbal in Sala Sports Events!

Desi lucrurile sunt clare in ceea ce priveste configuratia play-off-ului, echipele anunta o noua runda spectaculoasa in ultima etapa a Fazei I din Campionatul de Fotbal in Sala Sports Events.

Cel mai atractiv meci al serii este fara doar si poate derby-ul dintre Apa Nova si Microsoft, ambele echipe luptand pentru suprematie. Dupa desfasurarea jocului tur cu siguranta ne asteapta un meci pe muchie de cutit, fiecare echipa fiind motivata sa obtina victoria pentru a se desprinde in clasament si pentru a capata un avantaj moral in vederea meciurilor din play-off.

Cealalta echipa ce va fi angrenata in lupta pentru titlu, Genpact, spera sa obtina o noua victorie care sa o apropie de primele doua clasate insa pentru aceasta trebuie sa treaca de Radio Romania.

Desi s-a mentinut mult timp pe locul 3, NTT Data a pierdut orice sansa de a se califica in play-off dupa rezultatele din etapa trecuta astfel ca duelul cu DXC Technology din aceasta seara se anunta unul bazat pe spectacol, ambele echipe fiind intr-o situatie similara jucand fara presiunea rezultatului.

Ramaneti conectati online cu Bucuresti FM pentru a afla deznodamantul tuturor meciurilor programate in aceasta etapa!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.