VIDEO: Pepe – „Dragostea trebuie cântată în toate formele ei”!

Sursa foto: Cosmin Boroiu

În luna declarată a iubirii, Pepe a lansat un nou single plin de emoție – „Tu nu ai suflet”. Și cum matinalii Marius și Alex au fost curioși să afle povestea piesei și de ce este ea continuarea lui „Îmi pasă”, Pepe a fost invitatul #BeFM #DeDimineață.

Legat de iubire, Pepe spune: „Dragostea trebuie cântată în toate formele ei. A devenit mai popular Valentine’s Day, dar de Dragobete sunt mai multe evenimente prin țară și chiar prin străinătate. Eu punctez dragostea zi de zi.”

Dacă vrei să afli ce cadou i-a făcut soției de Valentine’s Day, unde și în ce perioadă are Pepe concerte, ce afacere și-a deschis artistul, care sunt părerile lui despre anumite afirmații legate de iubire și relații, vezi VIDEO.

În ceea ce privește contribuția social media la promovarea pieselor, Pepe explică: „Pe ultima piesă lansată am constat că media de vârstă este de la 24 de ani în sus. Acest gen este cel care urmărește videoclipul până la capăt, ceea ce este minunat. Cu un număr mic de vizualizări reușesc să fiu în trending. Publicul meu este format din oameni tineri care înțeleg exact mesajul meu.”

„Dragostea nu moare niciodată și e important să știi să te reinventezi vis-a-vis de sound, de imagine, să nu fii plictisitor, să te adaptezi pe bune, dar să nu te modifici după cum bate vântul. E o bucurie să vezi că ajungi la publicul tău țintă”, punctează artistul.

Despre noul single, „Tu nu ai suflet”, Pepe afirmă: „Ideea piesei nu a pornit de la mine, dar o putem duce în toate zonele. În clip, de exemplu, am o fază cu domnișoara care îmi lua energia. Dar, în mesajul ei – atât vizual, cât și din text – se explică foarte clar că e vorba despre o persoană care a dat senzația că iubește, că îi pasă și în final, având o gură rea și aruncând cu vorbe precum cuțite, acele cuțite fac răni care se infectează.

În fond, poate fi și un semnal de alarmă: dacă nu avem grijă cum comunicăm într-o relație, s-ar putea ca, la un moment dat, persoana să se întoarcă și să plece.”

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.