Primăria Sectorului 2 monteaza dispensere cu gel dezinfectant în zonele cu trafic intens

arhivă

Dispensere cu gel dezinfectant, asemănătoare cu cele montate în unităţile de învăţământ, vor fi montate în zonele cu trafic intens din sectorul 2.

Este vorba de mall-uri, supermarketuri, pieţe, locuri unde se lucrează cu publicul, care vor fi asigurate cu materialele necesare de către administratorii spaţiilor respective. În aceste zone vor fi afişate şi măsurile de prevenţie recomandate de Ministerul Sănătăţii.

Viceprimarul Dan Cristian Popescu a convocat, joi, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă pentru a stabili măsurile privind combaterea posibilei epidemii de coronavirus.

Dacă vor fi cazuri de izolare voluntară la domiciliu a cetăţenilor din sectorul 2, Poliţia Locală şi Poliţia Sectorului 2 vor supraveghea locaţiile respective şi vor lua măsurile ce se impun împotriva acelora care nu respectă perioadele de carantină.

În acest caz, Primăria Sectorului 2 le va asigura celor aflaţi în carantină, prin DGASPC, alimente pe perioada în care se află în izolare la domiciliu.

În unităţile de învăţământ din sector vor fi distribuite afişe cu măsurile de prevenire şi recomandările transmise de Ministerul Sănătăţii cu privire la coronavirus şi vor fi verificate stocurile cu soluţii pentru dezinfectare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.