Meciuri de 5 stele în antepenultima etapă la Fotbal în Sală Sports Events!

În etapa a 4-a din Faza 2 la Fotbal în Sală Sports Events au fost consemnate aseară două dueluri extrem de interesante în care echipele implicate au arătat un fotbal de mare calitate.

Primul duel a fost partida din play-off  între echipele Microsoft și Genpact, partida în urma căreia cei de la Microsoft au luat o opțiune importantă pentru câștigarea titlului.

Aceștia au dominat disputa de la un capăt la altul, înscriind chiar în primul minut de joc. Golul primit rapid parcă le-a turnat plumb în picioare celor de la Genpact, aceștia nereușind să își revină astfel ca până la pauză au mai încasat încă două goluri.

Repriza a doua a fost și ea tot la discreția celor de la Microsoft, aceștia înscriind încă două goluri fără a primi vreunul. S-a terminat astfel 5-0 și, grației acestei victorii, Microsoft devine campioană dacă obține cel puțin un punct în etapa următoare.

De cealaltă parte, înfrângerea suferită de cei de la Genpact, prima după 5 etape, a însemnat și ieșirea din lupta pentru titlu, aceștia plătind tribut seriei de 5 înfrângeri consecutive din Faza 1 în care nu au acumulat niciun punct.

În play-out, duelul dintre Radio România și NTT Data a fost disputat cu garda jos, echipele înscriind în total 11 goluri în două reprize total opuse.

Prima repriză a aparținut în totalitate celor de la NTT Data, scorul pauzei fiind 6-2 în favoarea acestora. În actul secund însă, aceștia au avut o cădere inexplicabilă, trăind periculos finalul de joc în care adversarii s-au apropiat la doar un gol.

S-a terminat totuși 6-5 în favoarea celor de la NTT Data care au revenit pe primul loc, aceștia având acum prima șansă de a deveni campioni în play-out.

Rămâneți conectați online pe București FM pentru a afla cum evoluează echipele corporatiste în meciurile din faza a 2-a a Campionatului de Fotbal în Sală Sports Events!

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.