VIDEO: Doru Isăroiu, Red Parlament – „Mai am acasă casete și CD-uri sigilate și le voi păstra cât voi trăi”

Sursa foto: Cosmin Boroiu

Cu noul single la purtător, pregătit de mari proiecte pentru anul 2020 cu noul Red Parlament, Doru Isăroiu le-a dat „Neața!” matinalilor Marius și Alex @ #BeFM De #Dimineață.

Întrebat de ce a ales să adauge „red” numelui trupei care l-a consacrat, artistul explică:

„Red e culoarea vieții, a sângelui, a inimii care bate. Noi cântăm despre dragoste, despre poveștile de iubire pe care le-am trăit. De aceea am dat numele de Red Parlament. Din 2015 ne numim așa. Am vrut să pun un cuvânt să facem puțin diferența și din respect față de foștii mei colegi. Era păcat ca numele de Parlament să se piardă. E cunoscut în întreaga țară.”

Dacă vrei să afli în ce an și cu ce piesă s-a lansat trupa Parlament, de când a fost Doru solistul trupei, cine a fost în rol de solist la începuturi, care sunt hit-urile cu care Parlament și Doru au scris istorie în muzică, vezi VIDEO.

„Ne gândim să lansăm niște piese în engleză. Mai am acasă casete și CD-uri sigilate și le voi păstra cât voi trăi”, punctează Doru.

Despre noua piesă și tema iubirii, Doru Isăroiu spune: „Iubiți ca-n prima zi, noul single, este un îndemn. Am făcut 6-7 piese până s-o alegem pe aceasta, ca să o promovăm. Avem și videoclip pentru piesă. Într-o iubire reală, cel care contează este celălalt.”

Trupa va avea concerte în Deva și la București.

„Trecem prin multe genuri și stiluri. Avem piese vechi și piese noi. Apare și albumul. Piesa este cea cu numărul 5. Dar, ne dorim ca atunci când lansăm un album să fie doar cu piese bune și e greu să faci piese bune!”, conchide artistul.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.