Restricții de trafic pe DN1 și A2!

Sursa foto: Radu Șofran

În județul Ilfov, începând din data de 3 martie 2020, pentru efectuarea unor lucrări în interiorul sensului giratoriu de la terminalul Sosiri al Aeroportului Internațional Henri Coandă, breteaua de acces pentru intrarea din DN 1 în aeroport este închisă.

Astfel, accesul din DN 1 către Aeroportul Internațional Henri Coandă, sensul de deplasare București – Ploiești, se efectuează prin sensul giratoriu de sub pasajul Otopeni, din DN1, la kilometrul 16+120 de metri.

Se estimează ca restricția să dureze până la data de 30.04.2020.

Reamintim că în scopul executării unor lucrări de asfaltare a carosabilului, începând din data de 19 februarie 2020, pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București – Constanța s-a instituit restricție de circulație pe tronsonul kilometric 11+500- 17. Astfel, circulația rutieră se desfășoară pe ambele sensuri pe calea nr. 2 (sensul către Capitală).

De asemenea, din cauza lucrărilor de asfaltare a părții carosabile, pe tronsonul kilometric 27- 33, între localitățile Brănești, județul Ilfov și Fundulea, județul Călărași, circulația rutieră este întreruptă pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București-Constanța. Din acest motiv, traficul rutier se desfășoară pe calea nr. 2 (sensul către Capitală), pe câte o bandă pentru fiecare direcție.

Astfel, banda 1 este sensul de mers către București și banda 2 este sensul către Constanța.

În intervalul orar 09:45 – 15:00, pe sensul către Deva al autostrăzii A1 Sibiu – Deva, între kilometrii 273 – 274, în zona localității Aciliu, județul Sibiu, traficul rutier este restricționat pe prima bandă, pentru efectuarea unor lucrări de reparații la partea carosabilă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.