VIDEO – George Buhnici: ”5G este tehnologia viitorului”

Părintele trend-urilor în materie de gadge-uri, George Buhnici a dat ”Neața!” matinalilor Marius și Alex cu povești dintre cele mai smart și dincolo de IT.

George a spus că este fericit să revină în radio. „Am început în presa scrisă, în Brașov. Dar, înainte de asta, am fost DJ-ul școlii. Îmi plăcea foarte mult muzica. La și 20 se știa că începe pauza, că eu puneam muzică. Era cât pe ce să fiu exmatriculat pentru că puneam BUG Mafia. Apoi am mai lucrat prin posturi de radio. În liceu am pus pe picioare radioul școlii.”

Dacă vrei să afli ce amintiri îl leagă pe George de radio, ce povești are din perioada nostalgică a tehnologiei, cu ce ocazie și-a adjudecat titulatura de „primul client”, ce spune despre tehnologia 5G, vezi VIDEO!

George recunoaște că își amintește cu drag de vremurile trecute. „Am strâns bani de la colegi, în liceu, și mi-am luat CD player și mixam de pe el. Am descoperit acasă, zilele trecute, chestia aia mică de la Apple – Ipod nano, fără butoane. Am stat ieri pe canapea, cu căștile înfipte la el, și mă gândeam…”

George Buhnici a reușit un record personal. ”Recordul meu a fost de a avea 10 telefoane. Le țineam în rucasac, că în buzunar nu aș fi avut cum. Sunt oameni care vin și spun că am niște relații cu Iluminati”, explică el râzând.

”S-a dat drumul la 5G prin noiembrie. Dacă era adevărat tot ce se spunea despre 5G trebuia să moară niște păsări, în primul rând. Mă așteptam să moară ciorile din Cișmigiu. La fel, pescărușii. Am două abonamente 5G și încă 2 SIM-uri în teste și, după cum vedeți, coafura rezistă. E o tehnologie interesantă, cu care să te joci. Deocamdată e încă în teste. 5G va rezolva ceea ce la noi a rezolvat 4G. 5G este tehnologia viitorului. Nu ne dăm seama cât de relevantă va fi conexiunea dintre tine și omul de la capătul celălalt.”

Vezi aici arhiva emisiunii ”BeFM de Dimineata!”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.