Meciul de Fed Cup dintre România si Italia, amânat din cauza epidemiei de coronavirus

Partida de Fed Cup dintre România si Italia a fost amânată din cazua epidemiei de coronavirus. Întâlnirea trebuia să aibă loc pe 17 și 18 aprilie, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

De altfel, Federația Internațională de Tenis a amânat toate meciurile din cadrul Fed Cup programate în luna aprilie, inclusiv turneul final al competitiei programat la Budapesta.

„Președintele Federației Internaționale de Tenis, americanul David Haggerty, a anuntat într-o scrisoare oficială că în contextul epidemiei de Coronavirus COVID-19, care a afectat numeroase țări din întreaga lume, s-a luat decizia de a amâna atât Turneul Final al Fed Cup, programat în perioada 14-19 Aprilie 2020, la Budapesta, cât si întâlnirile din play-off-ul Fed Cup, programate în zilele de 17 si 18 aprilie 2020”, informează Federatia Româna de Tenis pe site-ul său oficial.

România – Italia, meci din play-off-ul Grupei Mondiale, era programat să se dispute în 17 si 18 aprilie în Sala Polivalenta din Cluj-Napoca. Echipa care câstiga această întâlnire va juca și în 2021 în Grupa Mondiala a Fed Cup.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.