Raluka a lansat „Doi Străini”

Raluka, una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste, a lansat piesa „Doi străini”, o melodie care vorbește despre iubire și stările de incertitudine prin care trec oamenii îndrăgostiți.

Artista își amintește cu plăcere de momentul emoționant în care a cântat pentru prima dată live această piesă, în grădina unui restaurant din Herăstrău, în vara lui 2019.  „<<Doi Străini>> este o piesă pe care aștept de mult să o lansez. O avem în sertar de mai bine de doi ani și mă bucur că, în sfârșit, ajunge la voi!”, a declarat Raluka.

Link YouTube:  Raluka – Doi străini

„Doi Străini” este compusă de Călin Goia, Nicoleta Gavrilita, Adrian M. Cristescu, Andrei Tostogan și produsă de Mahia Beldo.

Una dintre cele mai apreciate artiste din showbiz-ul românesc, Raluka, are numeroase piese care au stat săptămâni la rând în topurile muzicale. Piese precum „Ieri erai”, „Zbor”, „Aroma” sau single-ul cu Killa Fonic, „Dulce Otravă” au fost foarte apreciate de public. Cel mai recent single lansat de artista este „Dragoste n-am”, care a ajuns la peste 1.7 milioane de vizualizări pe YouTube.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.