VIDEO: Ștefan Stan – „Dacă nu ar fi publicul, nu aș mai exista”

Ștefan Stan a lansat un nou single, o piesă cu o poveste de suflet în spate. Care este povestea și ce planuri are pentru 2020 au aflat Marius și Alex în matinalul #BeFM De Dimineață.

Ștefan spune că momentan planurile sale nu mai sunt valabile, ținând cont de situația dată: „Am ceva spectacole care s-au anulat. Pregăteam un turneu alături de Protecția consumatorului, dar și acesta este în stand-by.”

Dacă vrei să afli mesajul artistului legat de atitudinea ce trebuie adoptată în această perioadă, ce ar face dacă de mâine nu ar mai cânta, ce povestește referitor la ultimul său concert din Londra, vezi VIDEO.

„Cânt cu Black Ties. Ne-am construit împreună, cântăm și facem lucruri frumoase. Tristețea mea este că de 7 luni, când plec la Londra, nu mai cânt comunității românești, ci britanicilor. Comunitățile românești de acolo, dar și din Irlanda și Italia apreciază altceva.”

Ștefan a dat timpul înapoi și, amintindu-și de „Vocea României” a povestit: „Îl citez pe Smiley, care a spus că se bucură că eu încă fac lucruri și cânt. Dar, dacă nu ar fi publicul, nu aș mai exista. Oamenii mă iubesc și se bucură să mă vadă. Eu încă mai trăiesc acel moment, acel vis. Cred că îmi atribui faptul că eram puțin arogant. Mă uit la momentele de atunci și mă cert. Eu nu mă văd Ștefan Stan. Și toată lumea îmi spune să învăț să fac asta. Dar nu îmi vine natural. Trăiesc ca un om normal.”

Artistul mai spune: „Eu am compus imnul Ligii Profesioniste de Fotbal. Se numește România, te iubesc. L-am cântat în fata a 30.000 de oameni, la meciul FCSB – Dinamo. A fost demențial. Cei de la Ligă m-au sunat în ianuarie și mi-au zis că la început de meci se cântă imnul meu și mi-au propus să revin pe stadion. Îmi pare așa de rău că este acum această situație, pentru că … nu voi mai cânta.”

Piesa, „Doar tu”, a fost compusă pentru un prieten din Irlanda, iar după numai două săptămâni a ajuns să fie aleasă de viitorii miri pentru celebrul dans de la nuntă.

„M-au inspirat, ei având o poveste de dragoste extraordinară. Cea mai frumoasă metaforă din piesă este: îți pun inima pe deget. Și cred că de aici a început să fie identificată cu dansul mirilor.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.