Măsuri dure la Astra Giurgiu impotriva coronavirusului

După ce FRF a hotărât ca meciurile din România să se joace fără spectatori, pentru a preîntâmpina răspândirea coronavirusului, iată că acum au apărut alte probleme. Orașul Giurgiu aflat la graniţa de sud a României, are deja primele suspiciuni de persoane infectate. Tot mai mulți români care dau dovadă de inconştienţă şi lipsă de educaţie civică, se întorc în ţară pe la Giurgiu venind din Italia prin Grecia, încercând astfel să fenteze carantina.
Astfel în cursul zilei de ieri, mai mulți pasageri veniți cu un autocar din Italia, prin Grecia, au fost depistaţi de vameşii români, care i-au plasat în carantină chiar la stadionul Marin Anastasovici, stadion pe care evoluează Astra Giurgiu.

Ţinând cont de această situaţie, medicii formației au luat deja primele măsuri pentru a preveni ce este mai rău. Staff-ul medical încearcă să țină situația sub control şi începând de ieri, a hotărât să administreze jucătorilor o cantitate mare de vitamina C, pentru a le crește imunitatea.
Conform celor de la Pro Sport, jucătorilor echipei giurgiuvene l-i se aplică o doză de 1000 mg pe zi de vitamina C. Astra Giurgiu nu este singura echipă din Liga I la care de aplică un asemenea tratament, medicii de la CFR Cluj procedând la fel cu lotul de jucători.
Măsurile luate de echipele din România, sunt inspirate de la cluburile din Premier League, acolo unde doctorii le administrează jucătorilor doze mari de vitamina C.

Meciul dintre Astra Giurgiu și Gaz Metan Mediaș din etapa a treia a play-off-ului, ar trebui să se joace sâmbătă la ora 17.30, iar staff-ul echipei celor de la Astra, s-ar putea să trimită echipa să evolueze pe terenul celor de la Voluntari.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.