Actrițele Dana Rogoz și Monica Davidescu citesc povești pentru copii, pe Facebook

Stăm acasă, e timp pentru povești.

Două actrițe citesc povești pentru copiii lor și nu numai.

Incepând din această seară, Monica Davidescu vine în casele celor mici, prin intermediul internetului, La ora 20:00, va fi live, pe pagina sa oficială (https://m.facebook.com/monicadavidescuoficial). Anunțul a fost făcut  pe rețeaua de socializare, duminică seara:”Dragii mei, Situatia istorica in care ne aflam cu totii, ne face sa fim responsabili si sa petrecem cat mai mult timp in casa. E frumos sa petrecem timp alaturi de cei dragi, dar m-am gandit sa largesc… “familia” sau sa ajut, acolo unde este cazul. Asa ca, dragi parinti si bunici…
In fiecare seara, pe durata starii de urgenta decretata de Guvern, voi face live, citind cate o poveste pentru cei mici”.

Monica Davidescu are experiență în acest domeniu pentru că îi citește povești fetiței sale, Dora.

Gheața a fost spartă, cum se spune, de Dana Rogoz, în weekend. Actrița intră live pe https://www.facebook.com/dana.rogoz.378/, în fiecare după- amiază, de la ora 16:00.

”Am un anunt pentru parinti. La ora 16:00 voi intra live pe FB, pentru a le citi copiilor care au ramas acasa. In fieare zi voi citi o poveste noua. In felul acesta, sustin mesajul de a ramane acasa in siguranta, dar vin si in ajutorul parintilor, care au nevoie macar de 10 – 20 minute libere.”, a scris actrița. Doar sâmbătă au fost peste 80000 de vizualizări. Dana este, la rândul său, mămica unui băiețel și se pregătește să aducă de lume cel de al doilea copil. Vlad este și el prezent în aceste transmisiuni video.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.