Marius Manole, Mihai Călin, Oana Pellea și alți colegi vin în sprijinul actorilor independenți

”Pentru că acum trebuie să stăm acasă, ne-am gândit la cei care stau în chirie și pentru care, acest indemn pare extrem de cinic”. Așa sună mesajul postat pe https://www.facebook.com/actorindependent/

Actorii dacă nu joacă, nu sunt plătiți. Mulți dintre ei nu sunt bucureșteni, deci pe lângă grija facturilor și a ratelor au această mare încercare, riscă să fie dați afară din casele în care stau cu chirie.

inDEPENDENT este inițiativa câtorva actori ce nu pot trece peste realitatea în care trăiesc colegii lor din segmentul independent. Marius Manole, Mihai Călin, Oana Pellea, Șerban Pavlu, Chris Simion-Mercurian, Istvan Teglas si Vlad Zamfirescu și-au unit forțele pentru a-i ajuta.
Acum este rândul fiecărui spectator să arate că iubește cu adevătat teatrul, că își susține actorii.

Pe această platformă, https://actorindependent.ro, te vei întâlni cu actorii pe care-i iubești, le vei asculta poveștile și vei afla despre viața poate nevăzută a unor colegi din teatrul independent.
”Suntem siguri că poveștile te vor impresiona și sperăm să ne fii aproape cu o donație, spun inițiatorii.
Poți dona în contul RO96 RZBR 0000 0600 2168 1172 al Fundației Calea Grivița.
sau cumpărând bilete virtuale la „spectacolul realității” inDEPENDENT de chirie direct din  pagina https://www.bilet.ro/eveniment/independent-de-chirie-7857-23718.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.