Transelectrica asigură continuitatea alimentării cu energie electrică

Transelectrica asigură funcţionarea în condiţii de siguranţă a Sistemului Electroenergetic Naţional, în contextul epidemiologic generat de răspândirea COVID-19.

Compania nu este, în prezent, afectată de coronavirus şi asigură funcţionarea reţelei electrice de transport şi conducerea prin dispecer în condiţii normale.

Totodată, compania a decis să implementeze munca la domiciliu pentru angajaţii a căror activitate poate fi desfăşurată de la distanţă.

În ceea ce priveşte activităţile care urmează să fie desfăşurate în continuare la sediile companiei, este asigurat personalul esenţial pentru buna funcţionare a reţelei electrice (funcţionarea staţiilor electrice şi a liniilor electrice, gestionarea sistemului electroenergetic în timp real etc.).

De asemenea, Transelectrica păstrează permanent contactul şi cu operatorii de transport şi sistem al energiei electrice din statele europene cu care România funcţionează interconectat, pentru asigurarea continuităţii în alimentarea cu energie electrică pe termen lung şi funcţionarea pieţelor de energie electrică.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.