Parcurile şi locurile de joacă din sectorul 4, închise în perioada stării de urgenţă

Primăria Sectorului 4 a anunțat că toate parcurile și locurile de joacă din sectorul 4 vor fi închise în perioada stării de urgență. 

Pentru implementarea exigenţelor cuprinse în ordonanţa militară nr.2/2020 emisă în contextul epidemiei de COVID-19 şi având în vedere numărul mare de oameni care zilele trecute nu au respectat recomandările autorităţilor în privinţa distanţării sociale, Primăria Sectorului 4 a luat hotărârea ca începând cu ziua de ieri (22 martie a.c.), să interzică accesul publicului în toate spaţiile publice şi de relaxare de pe raza administrativ-teritorială.

Decizia autorităţii locale priveşte atât parcurile pe care le are în administrare (Parcul Lumea Copiior şi Parcul Orăşelul Copiilor), cât şi cele aproximativ 250 de locuri de joacă pentru copii aflate în vecinătatea blocurilor de locuinţe, precum şi spaţiile de relaxare destinate oamenilor de vârsta a treia (foişoarele şi locurile de fitness în aer liber).

Măsura închiderii parcurilor şi a locurilor de joacă va rămâne valabilă pe întreaga perioadă în care România se va afla în stare de urgenţă pentru o gestionare mai bună a situaţiei generate de noul coronavirus.

În aceste condiţii, rugăm cetăţenii să respecte cu stricteţe recomandările autorităţilor medicale şi de ordine publică şi să limiteze la maximum posibil deplasările care pot fi amânate.

Reamintim faptul că potrivit ordonanţei militare nr. 2/2020, începând de astăzi, de la ora 22.00, deplasările în afara domiciliului/rezidenţei vor fi interzise pe timpul nopţii şi restricţionate în timpul zilei pentru persoanele care nu au un motiv întemeiat pentru a-şi părăsi gospodăria.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.